Uovertruffen utsikt og en rikholdig drikkemeny venter deg i STORM Bar i andre etasje. Her kan du sitte utendørs året rundt på vår oppvarmede terrasse og se det yrende folkelivet i Bergen sentrum under deg. Innendørs er den tradsjonsrike teaterbaren preget av komfort, og lekkert dekorert med bilder av dyktige komikere, underholdere, artister og band hvor flere av dem vært innom huset opp gjennom årene. Her sitter historien bokstavelig talt i veggene. Enten du bare vil ta en drink før forestilling eller ha en helaften sammen med gode venner, så er STORM Bar et naturlig valg.

Kjenner du småsulten melde seg, tilbyr vi også en fristende barsnacksmeny som smaker deilig sammen med det du har i glasset. Hva med en knasende sprø tomatbruscetta eller en juicy, hjemmelaget burger?

Vi i STORM bar ønsker dessuten å kunne tilby dere de små, viktige detaljene som gjør at vi skiller oss ut fra mengden:

Vi lanserer stadig nye konsepter, har pop-up konserter på vår nye intimscene og barvogn er bare noe av det vi tilbyr.Hver fredag mellom 15.00 – 18.00 har vi After-Work og hver lørdag mellom 15.00 – 18.00 har vi sprudlende lørdag.

Og det lille ekstra for en perfekt kveld? Vi hjelper deg gjerne med å reservere et «STORM Bord» for deg og dine til etter forestilling. Om du ønsker det, fyller vi også opp bordet med deilig snacks som står klar og venter på dere.

Praktisk informasjon:
Åpningstider:
Mandag – onsdag: 12.00 – 01.30
Torsdag – lørdag: 12.00 – 02.30
Søndag : 14.00 – 01.30

Reserver bord her: booking@olebullhuset.no
 

 

#boccabar @ Instagram