Ole Bull Scene

Ole Bull Scene er Bergens største private scene, og en sentral arena for kvalitetsunderholdning! Her har vi gleden av å presentere noe av det beste innen humor, revy, teater og levende musikk.
Med topp moderne lyd- og lysutstyr, er dette stedet for å oppleve dine favoritter. Ole Bull er også scenen morsomme folk som Ylvis, Dagfinn Lyngbø, Kvinner på randen og Raske Menn debuterte på i sin tid.
Våre populære showpakker inkluderer alle ingredienser til en eksklusiv helaften, som middag, aperitif i baren og forestilling. Om du virkelig vil legge til rette for en kveld med det lille ekstra, så husk at det er mulig å reservere balkongbaren før forestilling. Da får dere en bar og bartender for dere selv.
Lokalet er dessuten perfekt for både små eller store arrangementer, kurs og konferanser. Med en kapasitet på 486 sitteplasser eller 700 ståplasser, står vi klar til å hjelpe deg neste gang du har behov for et stilfullt og allsidig lokale til ditt arrangement.

Praktisk informasjon:
Vi vil nødig at du skal gå glipp av moroa, så derfor minner vi om at det er lurt å være på plass i god tid. Alle våre forestillinger starter presis.For rullestolbrukere har vi satt av rekke 7, plass 1-3
Ønsker du å invitere med barn/noen under 18 år til et show eller en konsert hos oss?
Fyll ut et vergeskjema her: Vergeskjema
Booking/leie:
Ønsker du å reservere et bord på den nydelige uteterassen, planlegge en konferanse hos oss, bestille showpakke eller gi bort en opplevelse til noen du er glad i?
Ta kontakt oss i dag, så hjelper vi deg!
booking@olebullhuset.no / tlf: 951 19 183

#olebullscene @ Instagram