Sigrid Moldestad m/ band
“Eg vil vere her” er første smakebit fra det kommende albumet til Sigrid Moldestad som slippes til høsten. Sangen er en hyllest til livets evige mysterium og alle gåtene vi ikke har svar på.

– Singelen er resultatet av framtidsangsten som satte seg i kroppen i fjor høst, med alle forandringene i verdensbildet. Det har gitt meg en økende bekymring for den verden vi skal etterlate til våre barn. Jeg merket at jeg ble veldig opptatt av de som står meg nærmest og fikk et enda sterkere ønske om å holde de i handa og være her for de. Lenge.., forteller Sigrid Moldestad.

Singelen har original instrumentering fra musikerne Anders Røine(munnharpe, langeleik, vokal), Jørgen Sandvik (el-gitar, guzheng, vokal),
Sigbjørn Apeland (trøorgel), Kåre Opheim (trommer) og Anders Bitustøyl (bass, vokal) skaper et helt særegent lydbilde i en sang der Sigrid Moldestad tar uttrykket et lite steg videre i måten hun forankrer folkemusikalske element i sin musikk.

Den er innspilt i Studio Duper, Bergen av Yngve Sætre, som også produserer hennes kommende album, som slippes 29. september og feires med en Norgesturné.

Sigrid Moldestad feirer 10 år som soloartist i år og har gitt ut 5 soloalbum inkl en samling sanger i 2015.

Forrige original-album “Brevet til kjærleiken” (2014) var basert på tekster av dikteren Jan-Magnus Bruheim og ble blant annet kåret til “Årets album” av NRK P1 ́s “Norsk på norsk”. Det nye albumet vil stort sett inneholde originalskrevet materiale fra henne selv, både på musikk og tekst-siden.

www.sigridmoldestad.com
…………………………………………

Kjøp billetter