Lille Havanna
Megasuksessen Lille Havanna med Bergen Vista Social Club er tilbake igjen etter en strålende serie over tre sesonger med konserter og fulle hus på Ole Bull. Fantastiske musikere på scenen med massevis av sjarme og varme.

Dette er for alle dere som elsker magisk latinsk musikk med hovedvekt på rike cubanske tradisjoner og sugerende rytmer. Eller du bare er en ekte musikkelsker som vil nyte dette eminente storbandet med virkelig fantastiske musikere fra både Norge, Cuba og Latin Amerika.

I navnet ligger det tydeligvis en hyllest til det legendariske og kritikerroste Buena Vista Social Club fra Havanna, Cuba. Men det vil også dukke opp klassikere fra Carlos Santana, Tito Puente, Ry Cooder og ekte Mariachi musikk med Quentin Tarantino stemning.

Denne gruppen musikere har på rekordtid etablert seg som en av de fremste prosjektene for latinamerkiansk musikk og kultur i Norge.
Vi vil gjøre oppmerksom på at det ikke er forhåndssalg av billetter. Kom i god tid for å sikre billetter til Lille Havanna. Her blir det alltid folksomt!

Velkommen/Bienvenidos/Welcome
———————————————————————————-

Lille Havanna er en produksjon satt opp i samarbeid mellom David Pavels og Ole Bull Scene med oppstart september 2015. Showet har gått månedlig over 3 fulle sesonger for fulle hus med Bergen Vista Social Club.

Lille Havanna – Sesong 4:
– 24. Februar
– 24. Mars
– 21. April
– 19. Mai
– 16. Juni

Kjøp billetter