Åse Kleveland
Den musikalske bredden har vært Åse Klevelands adelsmerke siden hun som 16-åring markerte seg på Ti i skuddet-listene med «A Hard Rain’s A-gonna Fall» av Bob Dylan. Nå utfordrer hun seg selv på nytt, og lover «minst 25% mer Åse Kleveland» i sjangerbredde og uttrykk.
Fra Händel, Dylan og Grand Prix til Ballade, David Bowie og nye låter – denne bredden er en del av kjernen i Klevelands signatur. Etter at Åse Kleveland på nytt tok på seg gitaren og ga musikken fokus, har responsen vært overveldende og varm. I nær fortid har hun lagt bak seg konserter på Piknik i Parken festivalen med The Die With Your Boots On band, fredskonsert på Youngstorget, Notodden Bluesfestival, Tribute-konsert til David Bowie, Fritt Liv med Raga Rockers og borggården-konsert på Baroniet i Rosendal.
«Enkelte mennesker blir du glad i å være i nærheten av, og Åse Kleveland tilhører den kategorien» – Erik Valebrokk (anmeldelse fra Piknik i Parken)
I 2017 blir det full fart fremover for Åse og hennes musikalske stjernelag av et band. Nylig har nun deltatt i seerfavoritten «Hver gang vi møtes» på TV2, hvor Åse fremfører artistvenners låter for første gang, og på sin helt egen måte. Sangene vil publikum få høre live når Åse drar på turné med en sterkt personlig konsertforestilling: Åse synger for livet – en musikalsk reise fra 1965 til 2017.

Kjøp billetter