Konferanse på Ole Bull Scene

4 Oktober hadde Lagunen Storsenter ledersamling her hos oss. Det er andre gang at Lagunen velger å legge ledersamlingen sin i Ole Bull Scene sine unike lokaler. Lyden, teknikken, servicen, beliggenheten og ikke minst muligheten til å få oppleve Norges beste artister er noen av grunnene til at Lagunen velger Ole Bull Scene som konferanselokale. Hele dagen ble tilbragt på huset med lunsj på Bocca Restaurant, foredrag med blant annet Alex Rosèn inne i teateret, middag med deilig tapasbuffet på Bocca Bar og ikke minst en herlig avslutning med selveste Dagfinn Lyngbø på scenen.

Ønsker du å gi dine medarbeidere en minnerik dag midt i hjertet av Bergen, er Ole Bull Scene stedet for deres neste konferanse. Vi har kapasitet til mellom 100 og 150 personer ved runde bord og hele 500 personer om man ønsker å sitte i kinosaloppsett.

Velkommen til en uforglemmelig dag på Bergens største scene!

Ta kontakt med Liv Wedvich-Hauge på 928 95 171 eller send en mail til liv@olebullscene.no for mer informasjon om Bergens nyeste konferanselokale.